..bo zawsze są i głupsi w społeczności...
kwiatektatek napisał(a):Panowie.
Myślę że czas dorosnąć. Lobbowanie jednego z was w trakcie trwania głosowania uważałem za niesmaczne. Chyba wcześniej nie zdarzyło się nic takiego, choć biorę pod uwagę że mogę nie pamiętać.
Teraz z kolei poświadczacie nieutulony ból zadu. Naprawdę jest tak wielki że musicie o tym pisać?
Przecież to nie jest koniec świata.
Pozdrawiam. Bez odbioru.
vollff napisał(a):Przewiduję wysyp wszelkiej maści "spitfajerow, harikajnow i meserszmitów". - proponuję wprowadzić dodatkowe utrudnienie i wprowadzić ban na te modele - niech uczestnicy wyteżą mózgi i pogooglują żeby znaleźć cos nie oczywistego do budowy.
vollff napisał(a):Przewiduję wysyp wszelkiej maści "spitfajerow, harikajnow i meserszmitów". - proponuję wprowadzić dodatkowe utrudnienie i wprowadzić ban na te modele - niech uczestnicy wyteżą mózgi i pogooglują żeby znaleźć cos nie oczywistego do budowy.
Panzer napisał(a):vollff napisał(a):Przewiduję wysyp wszelkiej maści "spitfajerow, harikajnow i meserszmitów". - proponuję wprowadzić dodatkowe utrudnienie i wprowadzić ban na te modele - niech uczestnicy wyteżą mózgi i pogooglują żeby znaleźć cos nie oczywistego do budowy.
Patrząc na dotychczasową listę warsztatów to powiem tak: na pieniądze to ty lepiej nie graj...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości