Ralf_S napisał(a):Wojciech Perkowski napisał(a):W Martoli pojawiła się zapowiedź zapowiadanego Mitsubishi A5M2b Claude Wingsy Kits w cenie ..... ekhm -/+ 5x I-16 ICM. Te drogie Su Hobbybossa jakoś już nie szokują ceną
Dziękuję, wolę dwa Cloudy z FineMoldsa
iras67 napisał(a):Ralf_S napisał(a):Wojciech Perkowski napisał(a):W Martoli pojawiła się zapowiedź zapowiadanego Mitsubishi A5M2b Claude Wingsy Kits w cenie ..... ekhm -/+ 5x I-16 ICM. Te drogie Su Hobbybossa jakoś już nie szokują ceną
Dziękuję, wolę dwa Cloudy z FineMoldsa
Nieoficjalnie wiem z Ukrainy że będzie tańsza wersja niestety nie wiem o ile i kiedy.... No i ile będzie kosztować właśnie tam ? Jakoś nie wierzę że taki ich przeciętnie zamożny modelarz kupi taki zestaw..
Ralf_S napisał(a):Classic Airframes serwowany przez Special Hobby:
PiotrS napisał(a):Ralf_S napisał(a):Classic Airframes serwowany przez Special Hobby:
Jak ten wypust wygląda w porównaniu do Tamki pod względem składalności i detali? Mam ochotę popełnić tego grubasa ale jestem za leniwy na rzeźbę w mydle
PiotrS napisał(a):muszę się przede wszystkim zastanowić czy lepszy fin czy holender
PiotrS napisał(a):Dzięki serdeczne. Skoro jeden i drugi ma swoje plusy to muszę się przede wszystkim zastanowić czy lepszy fin czy holender.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości