Sd.Kfz.247 Ausf.B (Revell 1:35)

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Sd.Kfz.247 Ausf.B (Revell 1:35)

Postprzez Lestat » wtorek, 29 października 2024, 17:57

Po dosyć oklepanym Jeepie ulepiłem coś bardziej niszowego. Bardzo spodobała mi się sylwetka tego pojazdu (patrząc na Teslę Cybertruck to Muskowi też ;) ), jak na koniec lat 30-tych bardzo nowoczesna wydaje mi się.

Mała aktualizacja, bo pod naciskiem zdecydowałem się zrobić, też pierwszy raz w życiu, podstawkę/winietkę jak zwał tak zwał, więc kilka zdjęc z nią:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano sobota, 23 listopada 2024, 00:39 przez Lestat, łącznie edytowano 2 razy
Lestat

Reklama

Re: Sd.Kfz.247 Ausf.B (Revell 1:35)

Postprzez Thalgonis » wtorek, 29 października 2024, 19:10

Ogólnie fajny :)
Widzę tylko pewną „błotnistą” niekonsekwencję - dosyć dużo przy kołach, a kalki nie draśnięte niczym... Te wozy były dosyć niskie :)
Pozdrówka
Thalgonis -> https://modelarstwozpudla.pl/

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Thalgonis

Transport

Postprzez Lestat » wtorek, 29 października 2024, 20:53

Thalgonis napisał(a):Ogólnie fajny :)
Widzę tylko pewną „błotnistą” niekonsekwencję - dosyć dużo przy kołach, a kalki nie draśnięte niczym... Te wozy były dosyć niskie :)

troche juz balem sie przesadzac, na przedniej rejestracji troche brudu jest, tylne faktyczne są za białe mimo washowania i pigmentowania, coż kierowca przejechał szmatą przed sesja zdjęciową ;)
Lestat

Postprzez Aleksander » piątek, 1 listopada 2024, 20:43

Fajny! Widzę, że ta 20-letnia przerwa nie spowodowała uszczerbku Twoich zdolności.
Z przyjemnością patrzę, choć to nie samoloty.
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek
Aleksander Górski
..."be yourself, no matter what they say"...
Aleksander

Animal Planet

Postprzez Lestat » piątek, 1 listopada 2024, 23:30

Aleksander napisał(a):Fajny! Widzę, że ta 20-letnia przerwa nie spowodowała uszczerbku Twoich zdolności.
Z przyjemnością patrzę, choć to nie samoloty.

Dzięki za miłe słowa, ale ja to tam taki tam sklejacz, jak patrzę co niektórzy odwalają w tych tematach to mózg staje ;)

Jestem właśnie na etapie robienia pierwszej w życiu, no nie dioramy, takiej winietki powiedzmy pod ten pojazd, bo stwierdziłem, że taki uwalony błotem to bez sensu żeby na płaskiej półce stał, zobaczymy co wyjdzie...
Lestat

Powrót do Pojazdy wojskowe - galeria ukończonych modeli