Żyję, mam się dobrze i jak większość z nas nie mam kompletnie czasu na hobby, a tym bardziej na zajmowanie się sprawami PWM, których wcale nie jest mało.
Jarek Gurgul, któremu swego czasu przekazałem całą władzę, podobnie jak ja, ma coraz mniej czasu, o czym Wy na pewno wiecie najlepiej. Dlatego na wstępie, Jarku - chciałem Ci bardzo podziękować za dotychczasowy czas i serce włożone w forum jak i portal, opiekę techniczną i masę cierpliwości ! Mam nadzieję, że w dalszym ciągu będziesz nas odwiedzał i trzymał rękę na pulsie w sprawie hostingu PWMu.
Cieszy mnie niezmiennie fakt, że są wśród nas ludzie, którzy chcą się przyczynić do dalszego rozwoju. W związku z tym kolega Michał Sindera - Mecenas, dostaję rangę administratora forum i jak sam mi przed chwilą powiedział będzie starał się sprostać nowym zadaniom. Dajmy mu trochę czasu na wdrożenie się w nowe narzędzia władzy i życzmy tego samego za co dziękowałem Jarkowi!
W najbliższym czasie należy się również spodziewać powrotu rangi JuniorAdmina, nowemu administratorowi przydadzą się pomocnicy