Atlis napisał(a):Skoro już Ci wpadł w ręce to przeczytaj co jest napisane na temat tej maszyny w instrukcji.
marco2607 napisał(a):Atlis napisał(a):Skoro już Ci wpadł w ręce to przeczytaj co jest napisane na temat tej maszyny w instrukcji.
O dzięki CI za podpowiedź, a na poważnie to jesteś chyba jedyny ktory nie wie że instrukcje kłamią. Pytanie było do experten.
Kuba P. napisał(a): Blaszka tym razem wzbogacona o wzornik do trasowania jakże lubiących znikać po szlifowaniu (kwadrans dziennie (C) ) obrysów uchwytów na tylnej pokrywie uzbrojenia.
MIRO napisał(a):właśnie się zastanawiałem jak to dziadostwo wyrezać w mojej Gszóstce
Jacek Bzunek napisał(a):MIRO napisał(a):właśnie się zastanawiałem jak to dziadostwo wyrezać w mojej Gszóstce
Zalep taśmą tamiyową podczas lepienia kadłuba a potem natnij dwie wewnętrzne linie. Większy ból jest z pokrywką niewiadomoczego na spodzie kadłuba za tylną krawędzią płata.
Jacek Bzunek napisał(a):pokrywką niewiadomoczego na spodzie kadłuba za tylną krawędzią płata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości