pepociufakers napisał(a):Nie mam jeszcze modelu, ale z przekazu zdjeciowego widać, że model wyglada bardzo dobrze.
zachęta:

a moze by tak coś o modelu...
pepociufakers napisał(a):Nie mam jeszcze modelu, ale z przekazu zdjeciowego widać, że model wyglada bardzo dobrze.
HubertKendziorek napisał(a):Z ciekawostek odnośnie modelu zauważyłem jeszcze, że o ile w wersji A rury wydechowe są OK, to w wersji B jest tylko jeden model, powiedzmy - przedstatni. [...]
MarCo napisał(a):pepociufakers napisał(a):Nie mam jeszcze modelu, ale z przekazu zdjeciowego widać, że model wyglada bardzo dobrze.
zachęta:
pepociufakers napisał(a):Ale to zdjęcie to dowód, że technologicznie IBG potrafi zrobić tablicę przyrządów o akceptowalnej jakości(albo ja czegoś nie wiem, bo w sumie np. airfix tez takie kijowe tablice przyrządów daje).
KR77 napisał(a):Prawa rynku
iras67 napisał(a):Te blaszki to lepiej wykorzystać do szablonów-wyciąć elementy z płytek polistyrenu. Lepiej sie to będzie trzymac i łatwiej podrasować wnęki
wasilewskiadam napisał(a):Łoś i łoś strach lodówkę otworzyć
MarCo napisał(a):HubertKendziorek napisał(a):Z ciekawostek odnośnie modelu zauważyłem jeszcze, że o ile w wersji A rury wydechowe są OK, to w wersji B jest tylko jeden model, powiedzmy - przedstatni. [...]
No nie zauważyłem tego w zalewie przypuszczeń historycznych.
Nie masz pełnego obrazu. Pamiętaj, ze IBG wypuści jeszcze kilka pudełek z Łosiem i tam np. będzie późniejszy kadłub z okienkiem (jest ta szyba na ramce... no i na plastikowe.pl pokazałi ten kadłub) i będą tez inne rury wydechowe. Cierpliwości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości