lesio-69 napisał(a):W październiku 1972 roku Krzysztof Baranowski w czasie rejsu jachtem „Polonez” dookoła świata na kilkanaście dni zawija do portu w Kapsztadzie w południowej Afryce. . Czy w związku z tym mogę wystartować z modelem tego jachtu, czy też jest to już za mocno naciągane?
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...
Łukasz_K napisał(a):lesio-69 napisał(a):W październiku 1972 roku Krzysztof Baranowski w czasie rejsu jachtem „Polonez” dookoła świata na kilkanaście dni zawija do portu w Kapsztadzie w południowej Afryce. . Czy w związku z tym mogę wystartować z modelem tego jachtu, czy też jest to już za mocno naciągane?
W warsztacie wrzucisz jakiegoś kwita na tą okoliczność i wszystko będzie w porządku
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...
Flyzloty napisał(a):Proponuję do 19 marca , ostatni dzień zimy.
Pierwszy wrzesnia jest .
Flyzloty napisał(a):Proponuję do 19 marca
Aleksander napisał(a):A można wcześniej zacząć? Taki termin "zerowy"? Bo strasznie mnie ręce świerzbią![]()
marco2607 napisał(a):Aleksander napisał(a):A można wcześniej zacząć? Taki termin "zerowy"? Bo strasznie mnie ręce świerzbią![]()
Dobre, będzie falstart. U mnie będzie opoźnienie i start w skali 1/32 ( inne skale w poczekalni) .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości