To i ja dołączę, dodam tablicę Yahu, silnik FPW w barwach raczej Gładycha z kalek Model Maker silnik FPW sorki Aleksander, zbieżność fantów niezamierzona
Widzę, że pomysł na Błyskawicę mieliśmy identyczny - moja (Matchbox) ma ponad 40 lat i trochę się zakurzyła. Będę śledził, bo też mam kilku Francuzów w zanadrzu!
Aleksander Górski ..."be yourself, no matter what they say"...
Sam jestem ciekaw tymczasem poodcinałem arterie od łoża silnika teraz to trzeba umieścić tutaj przeszukując skład aby znaleźć następny model do konkursu trafiłem stareńkiego Hellera i poprzykładałem go RS-a raczej nie przykładam modeli do planów, ale tego tak z ciekawości przyłożyłem no i nie wygląda to źle oczywiście wg mnie cdn...
Odciąłem część silnikową, aby powydzielać panele dla porównania górna osłona silnika z Hellera i wewnętrzna strona oryginału zacząłem pocieniać przód i trochę za mocno przydusiłem dremela i dziura, będzie trzeba załatać pocieniłem fotel który jest całkiem OK, trzeba tylko pododawać różne elemenciki
Kurcze, Sławek..... za dobrze miałeś z Mustangami? Ale teraz sobie zrobiłeś pokutę. Patrzę na te wypraski i nie mogę się nadziwić że to takie mydło. Mam kilka modeli RS models i nie wyglądają aż tak źle. nie bardzo wiem o co tu chodzi. Ale będę kibicował bo wiem że dasz radę.... Może dzięki temu ja nadrobię parę Mustangów straty do Ciebie
To dla zmylenia, ale Mustangi dalej są na tapecie no i czekam na tego z CBI i oczywiście D tymczasem niewiele do przodu, poprawiłem przód i wstępnie pocieniłem osłony silnika